About us
Mailing


GOLDEN BEND TABLEWARE
Retail en wholesale
Herengracht 510
1017 CC Amsterdam
tel/fax: 020 6277784
email: info@goldenbend.nl
website: www.goldenbend.nl


New York in oud Amsterdam. Golden Bend is uniek in Europa met zijn borden van Amerikaans hotelporselein. De ronde (van 31 cm tot 12 cm) en ovale borden, schalen en kopjes van keihard, duurzaam Amerikaans hotelporselein zijn gemaakt voor de industrie: restaurants, hotels, grote bedrijven en chique verenigingen. Alle borden zijn nieuw en uit het reguliere assortiment van de porseleinfabrieken.

Je kunt een zesdelige set samenstellen aangevuld met kopjes, bekers en soepkommen uit talloze serviesseries zoals onze succesvolle Staffordshire serie (Wedgwoodstijl). Je kunt ook, zoals Amerikanen doen, combinaties maken van borden met gouden randen, in federaalblauw, met of zonder goud, bordeaux-rood of diepgroen. Strakke dessins zijn te combineren met bewerkte randen die veelal de nostalgie naar de jaren dertig oproepen. Onze specialiteit is het extra grote dinerbord, ideaal als onderbord. Heel bijzonder zijn de met echt goud afgebiesde borden met het logo van exclusieve hotels of country-clubs.
De prijs van de gewone collectie varieert tussen de €2,50 en €16 per bord.

Golden Bend is een zaak waar men in alle rust kan kijken en een keuze kan maken uit een groot aanbod, dat steeds wordt aangevuld.

Lees verder
>