About us
Mailing

Golden Bend, de speciaalzaak in Amerikaans hotelporselein net buiten de Gouden Bocht, is nog steeds uniek in Europa.

GOLDEN BEND TABLEWARE, retail en wholesale, Herengracht 510, 1017 CC Amsterdam, tel/fax: 020 6277784, email: info@goldenbend.nl, website: www.goldenbend.nl

Bijzondere en mooie borden maken in dit donkere jaargetijde een diner tot een extra feest. Juist in de kersttijd zijn de verschillende soorten borden met een gouden band -breed of smal, met een werkje, gecombineerd met een gekleurde band of met zwart extra passend. Alle borden ook die met goud zijn vaatwasmachine- en oven-bestendig. Bij de meeste designs zijn ook passende kopjes. De grote borden met meer dan 30 cm doorsnee worden meestal als plaatsbord of als schaal gebruikt. De designs van madeliefjes en dennenappels lijken typische kerstborden maar zijn ook in andere jaargetijden mooi.

Grote borden met brede of smalle gekleurde randen zijn volop voorradig. Speciaal zijn die met de zwart gemarmerde randen, waar ieder ander bord verrassend mooi op kleurt. Of de grote borden in rood, blauw, groen en zwart afgebiesd met een strikmotief kunnen samen of apart een heel apart arrangement maken.

De grote logocollectie is steeds meer favoriet bij de klanten. Het diverse assortiment van borden van Amerikaanse golfclubs is uitgebreid met borden met een heel golfcircuit. Grappig is het bord met Mexicaanse symbolen dat een pendant vormt met het bord met een kleurrijk groente-arrangement. Wij zijn trots op het assortiment Greenband-borden in verschillende maten en de bekende Manhattan Blue Star collectie. De variatie an pasta- en stoofgerecht- borden is immens. De borden in driehoek- of sterrenvorm zijn origineel voor een appeltaart of een quiche.

Er zijn ook stoere Starbucks kopjes voor cappucino of een gewone koffie is uitgebreid met de reuze-kop voor café au lait of voor soep. Er is een grote keuze in kommen en schalen.
Golden Bend heeft een kleine collectie Engels hotelzilver -koffie- en theepotten en bestek- van goede kwaliteit. Deze past uitstekend bij de sfeer van de borden, is gemakkelijk in het gebruik en kan zonder problemen in de vaatwasmachine.

Een indruk van de zaak toont onze eigen website: www.goldenbend.nl. Iedere maand heeft de website een aanbieding van borden uit de collectie, die voor één maand voor een speciale prijs worden aangeboden. Stuur ons uw email adres, dan houden wij u op de hoogte. Ook kunt u zo gemakkelijker zelf met vragen of opmerkingen komen.

Zoals gebruikelijk zal Golden Bend in de maand december iedere dag open zijn van 12.30 tot 17.00 uur.

Gaarne nodigen wij u uit voor een nieuw bezoek.